Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Шапка мъжка черна на сиви ивици
Шапка мъжка черна на сиви ивици
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шапка мъжка черна на сиви ивици

221005005а

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Шапка мъжка черна на сиви ивици, мека и приятна за носене. Ситната плетка обгръща идеално формата на главата и не позволява на вятъра да проникне през нея. Размерът е универсален, а дизайна уникален. Сиво-белите ивици в края на шапката придават завършен вид. Този модел е перфектен за излети в планината, но може  да се използва също в градски условия.

Вътрешният слой е мек и нежен на допир и не позволява на главата да се изпотява, дори при физически натоварвания. По тази причина се предпочита от спортистите и мъжете, които работят на открито. Тази мъжка шапка лесно се комбинира с всякакъв тип връхно облекло, което може да изберете от нашите каталози в сайта Виконте Русе.

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.