Начало Продукти Количка Профил

Шапка мъжка черна релефна
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шапка мъжка черна релефна

1811120073

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шапка мъжка черна релефна, модерна с много ефектна плетка. Оригинално дизайнерско решение, което създава усещането за обемност. Точно тези вертикални ивици, които са прекъснати по средата с една хоризонтална дават възможност за подгъване както навътре, така и навън.

По този начин може да променяте макар и минимално дължината на този уникален аксесоар. Мъжката шапка е подходяща за зимни спортове и в градски условия. Ще ви пази от студът и вятърът дори през най-студените зимни дни. Тъй като цветът е черен, това предразполага тя лесно да се комбинира с всякакъв вид дрехи, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте.

 

  • Състав: 100% акрил

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •