Начало Продукти Количка Профил

Шапка мъжка плетена синьо черна
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шапка мъжка плетена синьо черна

1811120070

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шапка мъжка плетена синьо черна, неделим аксесоар за студените зимни вечери. Освен че пази от студеният вятър, но и задържа топлината на главата ни. Красив модел, който създава специален акцент и завършен вид на силуета ни. Както знаете изборът на мъжка шапка зависи от формата на лицето.

При този модел, това няма особено значение, защото тя е универсална и подхожда на всякакъв тип мъжки фигури. Цветовете и материята, от които е изработен този моден аксесоар са актуални за есенно зимния сезон. Този модел може да се комбинира с мъжки шал в сиви нюанси, който може да намерите в нашия онлайн магазин.


  • Състав: 100% акрил

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •