Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Шапка мъжка тъмно син полар
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шапка мъжка тъмно син полар

1811120053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Шапка мъжка тъмно син полар, с която ще изглеждате модерни и стилни през зимата. Материята на шапката  е много мека, плътно прилепнала към главата и отговаря на последните модни тенденции. Плетката е плътна и завършва с характерни точно за този дизайн вертикални линии.

Вътрешността на този практичен аксесоар е приятна на допир и не позволява изпотяване. Ако се вгледате по-добре в модела ще разберете, че е подходяща за зимни спортове и по-продължителни излети в планината. Лесно може да се съчетае с всякакъв вид връхни дрехи, защото на практика шапката е универсална и при малко повечко въображение може да се носи дори от жени.

 

  • Състав: 100% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.