Начало Продукти Количка Профил

Шапка мъжка тъмно синьо и сиво
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шапка мъжка тъмно синьо и сиво

1811120065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шапка мъжка тъмно синьо и сиво, задължителен моден аксесоар през зимата. Тя ще ви служи вярно през студените дни в годината. Изплетена е от топла и мека акрилна материя, като осигурява надеждна защита от студ и вятър. Лесно се съчетава с ежедневни и спортни дрехи.

В планински или градски условия тази мъжка шапка ще е вашият верен съюзник. Ако искате да изглеждате стилни през зимата, заложете на този модел. Шарката на плетката е симетрична, като се редуват тъмно син цвят със сив. Този моден артикул не позволява на главата ви да се поти, дори при физическо усилие, което я прави универсална.

 

  • Състав: 100% акрил

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •