Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Синя мъжка шапка с каракул HN7
Синя мъжка шапка с каракул HN71
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя мъжка шапка с каракул HN7

2111140020

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Синя мъжка шапка с каракул HN7, подходящ спортно елегантен аксесоар за зимата. Предпазва ушите ви от вятър и студ, защото е достатъчно дълбока. Отвън материята има мъхеста структура, мека и приятна при допир. Изработена е от акрил. Отвътре е пухкава вълна, чиято защитна функция добре познаваме още от древността.

Цветовете на шапката са добре подбрани и могат да се комбинират с останалото облекло, независимо какво е то. Друго важно предимство, е че шапката може да се сгъва и да се слага във всеки външен джоб, без това да променя нейната форма при последващо слагане на главата. Аксесоарът е подходящ за подарък , с който ще зарадвате любим човек от мъжко пол.

 

Състав: 100% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.