Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Сив мъжки каскет PL2
Сив мъжки каскет PL2
Сив мъжки каскет PL2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сив мъжки каскет PL2

2209090093

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Сив мъжки каскет PL2, подходящ за носене винаги когато сте навън, дори да не е толкова студено. Модерен аксесоар, който ще придаде завършен вид на вашата визия. Изработката е супер качествена от полиестер и вълна в отношение едно към три. Мека и приятна при допир материя, с характерните за зимния сезон сиво черни нюанси, подредени във вид на райета.

Лесно се сваля и поставя на главата ви, без да променя мъжката прическа, дори ако носите дълга коса. От вътрешна страна е снабдена с ластична лента, която има за задача да не дава възможност каскета да се мести хаотично, дори напротив позиционира го точно. Добър вариант е за подарък към любим човек, макар препоръката ни е изборът да е личен. И едно уточнение, размера 56...60 е обиколка на главата. 

Състав: 70% вълна и 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.