Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Сива  зимна мъжка шапка с каракул HN82
Сива  зимна мъжка шапка с каракул HN81
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива зимна мъжка шапка с каракул HN8

2111140019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Сива  зимна мъжка шапка с каракул HN8, прекрасен спортно елегантен аксесоар за зимата. Сигурна гаранция, че главата ви ще е защитена от студа и вятъра. Качествена изработка, плетена структура от акрил, а отвътре пухкава вълна, която има добри изолиращи свойства. Не бива да имате притеснения, че главата ви ще се спарва или изпотява, дори ако я носите по време когато спортувате.

Размерът е унифициран и става на практика за всяка глава. Дълбочината е достатъчна за да се покрият ушите ви. Лесно се прибира във външен джоб на яке или палто, без да се деформира или да има нужда от гладене. Подходяща е за подарък.

 

Състав: 100% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.