Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Топла мъжка шапка с каракул VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Топла мъжка шапка с каракул VK1

1911280094

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Топла мъжка шапка с каракул VK1, мека и приятна за носене. Външната  страна е оребрена с фини райета от акрил, а от вътре добре обработена овча вълна. Само така ще предпазите главата си от студ и вятър. Лесно се слага и маха, може спокойно да се побере в джоба на якето. Материята е леко разтеглива и ще уплътни всички части на главата, включително ушите. Няма да спарва главата при продължително носене.

Комбинирането с мъжки шал и ръкавици е задължително. Тях и още много аксесоари ви очакват в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Предлагаме да си изберете шапки с каракул в синьо, черно и зелено. Много са модерни през последните години и заслужават вашето внимание. Възползвайте се от случая да зарадвате любим приятел или съпруг с такъв подарък.

 

Състав: 100% акрил

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.