Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Топла мъжка шапка с плетена VK1
Топла мъжка шапка с плетена VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Топла мъжка шапка с плетена VK1

2210050049

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Топла мъжка шапка с плетена VK1, мека и приятна за носене. Шапката е направена от добре обработена мериносова вълна. Само така ще предпазите главата си от студ и вятър.

Лесно се слага и маха, може спокойно да се побере в джоба на якето. Материята е леко разтеглива и ще уплътни всички части на главата, включително ушите. Няма да спарва главата при продължително носене. 

Състав: 70% вълна, 30% полиестер 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.