Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Топла мъжка шапка сива VK2
Топла мъжка шапка сива VK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Топла мъжка шапка сива VK2

2210050054

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Топла мъжка шапка сива VK2, сив цвят със стилен цветен акцент. Материята отвън пази надеждно от студа, а от вътре мека и качествено обработена вълна. Няма опасност да ви се изпоти главата, дори ако я носите постоянно. Предназначена е да се носи през студените зимни дни в градски условия. 

Шапката е леко разтеглива, за да може да обхване главата и не пада ако правите резки движения при бягане. Лесно може да я съчетаете с мъжки шалове и ръкавици, които се намират в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Този артикул е подходящ  за подарък, който ще опаковаме и доставим на посочения от вас адрес.

Състав: 70% вълна, 30% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.