Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Зимна мъжка шапка сива VK3
Зимна мъжка шапка сива VK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимна мъжка шапка сива VK3

2210050052

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зимна мъжка шапка сива VK3 с доста модерен дизайн през последните години за такъв тип аксесоари. Отвътре е много мека овча вълна, която едновременно запазва температурата на главата, но същевременно не я кара да се поти, дори при продължително носене. 

От друга страна са с малък обем и могат да се прибират в джобовете на връхната дреха. Комбинирането с останалите аксесоари като шалове и ръкавици е лесно, стига да разгледате нашия онлайн магазин. Възползвайте се от това наше предложение за да изглеждате спортно елегантни през зимата. Шапката е подходяща за подарък. 

Състав: 70% вълна, 30% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.