Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зимна шапка с ушанки PL4
Зимна шапка с ушанки PL41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива шапка с ушанки PL4

2109250016

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Сива шапка с ушанки PL4, удобна и мека, подходяща за студената зима. Това е един от най-предпочитаните ни аксесоари, заради своята практичност. Може да се носи дори при сурови климатични условия, защото към нея има пришита материя, която е сгъната и при нужда се спуска за да запази ушите и врата. Много практично решение и дизайн, който не променя общата визия на шапката.

Изключително качествена изработка от полиестер и вълна в процентно изражение. Моделът е снабден с козирка, която освен за красота служи и за предпазване на очите от силните лъчи на слънцето. Платът не се мачка, както и не попива влагата, което е голямо предимство, особено ако косата ви се изпотява. Шапката е подходяща за подарък.  

Състав: 70% вълна и 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.