Папионки и фишута

ФИЛТРИРАЙ+12.90 лв 29.90 лв

Папийонки Vikonte (145 вида)

Намери тук папионки на топ цени от новата колекция на Vikonte. Предлагаме ги в разнообразни цветове като праскова, розово, зелено и още много други модерни за сезона предложения.

Също така в нашия каталог аксесоари ще откриете и комплекти баща и син или комбо предложения папионки с кърпичка и бутонели, с които да завършите своята официална визия.

Страница: 1 2 3 4
Покажи:
ФИЛТРИРАЙ+
ПОДРЕДИ ПО+

12.90 лв 29.90 лв

Страница: 1 2 3 4

Мъжки папионки страница 1

Купете тук цветни папиoнки за ризи онлайн на топ цени! Възползвайте се от неустоимите ни оферти и лимитирани предложения като  дървени папионки от естествена дъбова кора или комплекти "баща и син", които ще откриете в секция "Детски папионки"!Там предлагаме и отделно само папионки за деца, които са особено подходящи за официални поводи.

За тържествени събития и други официални поводи сме създали и линия комплекти "папионка с кърпичка и бутонели", чиито, пасващи си, компоненти атрактивно ще допълнят Вашата визия. Сред предпочитаните цветове папийонки можем да откроим червеното и жълтото, като специално за тях сме изработили и подходящи тиранти, чийто нюанси да се съчетават перфектно.

Разполагаме с големи наличности от нашите аксесоарим, което ги прави идеални при поръчки за специални поводи като например за шафери на сватба. Така че няма да има нужда да преглъщате своето его и да избирате различни модели при условие, че във Vikonte ще намерите еднакви папионки дори и в по-големи колечества.

За по-изискания вкус предлагаме и специална риза за папийонка, която можете да откриете в секция официални мъжки ризи на нашия сайт. Тя има отделена якам, която се грижи за стабилното закрепване на аксесоара, гарантирайки Ви неповторим комфорт при носене.

20080616111601 / 16.06.2008 г.