Начало Продукти Количка 0 Профил

Бежова мъжка папионка VK1
Бежова мъжка папионка VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежова мъжка папионка VK1

e704250017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бежова мъжка папионка VK1 e модел от последната ни модна колекция. Мек и гладък при допир, изцяло полиестерен плат. Благодарение на тънката лента изработена от същият плат, поставянето под яката на мъжката риза е лесно. 

✔️ Механизъм за лесно закопчаване

✔️ Универсален размер за мъже

✔️ Стилен бежов цвят

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно