Бежова мъжка папионка VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежова мъжка папионка VK1

e704250017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноБежова мъжка папионка VK1, класически модел от последната ни модна колекция. Мек и гладък при допир, изцяло полиестерен плат. Благодарение на тънката лента изработена от същият плат, поставянето под яката на мъжката риза е лесно. Достатъчно е да я закопчеете по правилният начин отзад. Комбинацията с мъжки костюми и ризи е лесно и няма да имате особени затруднения. Достатъчно е да посетите нашият сайт и да се уверите в голямото разнообразие на мъжки дрехи. Надяваме се с това наше предложение да изглеждате перфектно на всеки официален повод и събитие. Подходяща за подарък, който може да опаковаме в луксозна кутия.

 

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.