Блястяща папионка зелена RR9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Блястяща папионка зелена RR9

1804120480

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноБлястяща папионка зелена RR9, стилна и много ефектна. Изработена е от висококачествен полиестерен материал с интересен за зеления цвят оттенък. Платът е представен в два десена, като горния е покрит с бляскави стъкълца, имитиращи скъпоценни камъни. Приложението за този интересен аксесоар е само и единствено за специални поводи и светски събития.

Той със сигурност раздвижва силуета ви, с което се гарантира вашата бляскава разпознаваемост. Папионката трябва да се комбинира със светло розова или светло синя официални ризи, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Всеки закупен от нас артикул може да се опакова в луксозна кутия. Добавете го към вашият гардероб и няма да съжалявате.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.