Начало Продукти Количка 0 Профил

Черна папийонка VK28
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна папийонка VK28

1906050013

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна папийонка VK28, отлично качество с красиви бели орнаменти. Изящен аксесоар от последната ни модна колекция. Дори бихме казали класическа комбинация между двата водещи цвята (черен и бял). Това обуславя и съчетаването с тъмни или светли мъжки ризи, които може да си изберете от нашия сайт.

Материята е изцяло от полиестерен плат, мека при допир, лесно се глади и закопчава към яката. Специално този модел може да се използва за подарък, който при желание от ваша страна може да опаковаме. Само да ви напомним, че подобна папийонка се поставя само на специални поводи.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно