Начало Продукти Количка Профил

Черна папионка VK9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка с ноти VK9

1902210041

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Папионка с ноти VK9, атрактивен модел и оригинална щампа. Предназначена е за специални поводи още повече, ако успеете да я комбинирате с подходящите официални ризи. Закопчаването е лесно, благодарение на меката презрамка, която минава под яката на ризата. Това наше предложение е за джентълмени, които предпочитат събития свързани с изкуството.

Текстурата на платът е оформена с изрисувани бели, музикални знаци от 100% полиестер. Лесно се поддържа, чисти и ще допринесе за вашата представителна визия. Този стилен аксесоар е подходящ за подарък, който ще опаковаме и доставим на посочения от вас адрес. Бъдете смели във вашето въображение за да постигнете така желания от вас мъжки силует.

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •