Начало Продукти Количка Профил

Червена папионка с кърпичка VK52
Червена папионка с кърпичка VK5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена папионка с кърпичка VK5

1902150008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноЧервена папионка с кърпичка VK5, много интересен модел за изисканите господа. Това е най-предпочитаният комплект от последната ни серия мъжки аксесоари. Текстурата е много впечатляваща със своите морски орнаменти, като котви и рул. Цветовете са им така подбрани, че да контрастират на общия червен фон, но така че да не дразнят окото.

Материята е много фина и нежна, изработена изцяло от полиестер. Правилната комбинация с мъжки ризи е, ако те са бели или светлосини. Такива може да намерите в голямо разнообразие в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Комплекта е подходящ за подарък, който ще ви приготвим в луксозна опаковка.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •