Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Червена папионка с кърпичка VK62
Червена папионка с кърпичка VK6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена папионка с кърпичка VK6

1902080007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червена папионка с кърпичка VK6, интересна текстура за специални поводи.  Отличава се с ярък и атрактивен цвят, в който умело са вкарани сини и сиви флорални мотиви. Създава се усещане за лукс от притежателя на този модел. Поради тази причина е добре да се използват само на специални случаи. Варианти за комбиниране с мъжки ризи е огромен, както е голямо и разнообразието в нашия онлайн магазин Виконте.

Ако искате разгледайте нашите предложения за да изберете правилната комбинация аксесоари. По този начин ще сте неотразими и забележими на всяко светско събитие или празник. Комплектът е подходящ за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно