Начало Продукти Количка Профил

Червена структурирана папийонка RN1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена структурирана папийонка RN1

2003240008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Червена структурирана папионка RN1, чудесен аксесоар и приятно допълнение към облеклото ви. Подчертава вашата фигура и създава завършеност, за която се предполага, че си мечтаете. Текстурата е много фина, от актуален червен цвят.
Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •