Червена папионка с кърпичка VK81
Червена папионка с кърпичка VK8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена папионка с кърпичка VK8

1902150007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Червена папионка с кърпичка VK8, чудесен аксесоар и приятно допълнение към облеклото ви. Подчертава вашата фигура и създава завършеност, за която предполагаме, че си мечтаете. Текстурата е много фина, от тъмно червен цвят, в който са вплетени различни флорални мотиви в оттенъци на синьото. Платът е 100% полиестер, мек и приятен при допир.

Това позволява да се комбинира с мъжки ризи в светлата гама. Тях както и останалите дрехи свързани с вашия светъл празник може да намерите в нашия онлайн магазин. Ако сметнете, че е уместно, направете подарък на ваш приятел или съпруг, който мие ще ви приготвим в луксозна опаковка. 

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.