Начало Продукти Количка Профил

Червена релефна папионка на точки RR7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена релефна папионка на точки RR7

1804120484

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Червена релефна папионка на точки RR7, първокласен избор за всеки повод. Атрактивен и много ефектен модел от последната ни колекция. Изработена е от 100% полиестер с двойна текстура, като горният десен е декориран с елегантна и детайлна шарка. Подходяща е за носени както на специални поводи и празници, така и на семейни тържества. Основното предимство е че лесно се глади, мека е при допир и се поставя бързо на ризата.

Освен това класическото червено е винаги на мода и подхожда на всякакъв вид официални костюми.   Съчетава се с тъмни и светли официални ризи, които може да намерите и поръчате в нашия сайт. Това наше предложение е подходящо за подарък, още повече ако го опаковаме в луксозна кутия. Класическо червено е винаги на мода и подхожда на всякакъв вид официални костюми.  

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •