Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Цветна папионка мат BI18
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Цветна папионка мат BI18

1806150076

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Цветна папионка мат BI18, отлично качество и цветен дизайн. Изработена е от фин, гладък на допир полиестер, лесно се закрепя и подържа. Текстурата е много шарена, като преобладават светлосиния, сивия и черен цветове. Те описват една геометрична картина, която няма да остане незабелязана от нежния пол.  На практика може да се комбинира с всякакъв цвят светли официални ризи и тъмни костюми.

Всичко това може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе.  Според последните проучвания на пазара, младите мъже предпочитат именно  такъв десен папийонки. Надяваме да ви допадне това наше предложение, което може да използвате на специални поводи, като сватби и абитуриентски балове.  Като допълнение добавяме, че папионката е подходяща за стилен подарък, който ще опаковаме в красива кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.