Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Дървена папионка с кърпичка LT10
Дървена папионка с кърпичка LT101
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дървена папионка с кърпичка LT10

1902280086

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дървена папионка с кърпичка LT10, много свеж модел за една перфектна мъжка визия. Едно от предимствата на такъв тип аксесоари е, че на практика изображенията върху тях са различни. Дори в някои случаи са истински произведения на изкуството. Точно такъв е и нашият случай с тази прекрасна дървена папионка. Тя идеално би подхождала на мъже с афинитет към музиката.

Комбинацията със синя, полиестерна кърпичка е много подходяща. Следователно, съчетанието с по-светли мъжки ризи е просто задължителна. Същото се отнася и за костюмите, които може да разгледате при ваше желание в онлайн магазин Виконте.  Комплекта папионка и кърпичка може да ви доставим в луксозна опаковка. Артикулите са подходящи за подарък.

 

  • Състав: 50% дърво и 50% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.