Начало Продукти Количка 0 Профил

Дървена папионка с кърпичка LT11
Дървена папионка с кърпичка LT111
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дървена папионка с кърпичка LT11

1902280085

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дървена папионка с кърпичка LT11, изчистен модел за специални поводи. Практичен подарък за любим човек. Мека при допир с много качествен принт, кърпичката идеално си подхожда с папионката. Десенът  е съставен от малки, ситни, геометрични фигури, които отдалече не се забелязват. Комплектът е много модерен сред младежите през последните три сезона.

Причината за това е на първо място лесното комбиниране с различнИ на цвят мъжки ризи и сака, които може да разгледате в нашия сайт. От друга страна този аксесоар е много практичен и удобен за слагане и носене, поддръжката е лесна и заслужава да е част от вашия гардероб. Още една идея да изненадате любим човек.

 

  • Състав: 50% дърво и 50% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно