Дървена папионка с кърпичка LT12
Дървена папионка с кърпичка LT121
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Дървена папионка с кърпичка LT12

1902280079

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноДървена папионка с кърпичка LT12, отлично качество на изработка, подходяща за всеки празник. Дизайна на папионката е изчистен с лека инкрустация по краищата и. Кърпичката е приятна на допир, с интересен десен в тъмносиньо и червено на ситни квадрати. Лесно би се комбинирала с различни цветове мъжки ризи и елегантни костюми, които може да изберете от нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Може да кажем, че това е класически вариант на аксесоари за една стилна визия. По този начин сме сигурни, че ще привлечете погледите не само на нежния пол, а и на всички присъстващи. Този комплект е подходящ за стилен подарък към любим човек , който ще опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 50% дърво и 50% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.