Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Дървена папионка с кърпичка LT4,
Дървена папионка с кърпичка LT41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дървена папионка с кърпичка LT4

1902280078

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дървена папионка с кърпичка LT4, изключително атрактивен аксесоар от последната ни модна колекция. Лека и удобна за носене, лесно се поставя и сваля от яката, благодарение на иновативната закопчалка. Върху дървената плочка са изобразени флорални мотиви, които перфектно подхождат на светлосинята кърпичка.

Тази изключителна комбинация лесно може да се съчетае с мъжки ризи и костюми, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Бъдете смели в избора си на аксесоари за специалните поводи, които ви предстоят, а опаковането им го оставете на нас. Освен това са подходящи за стилен подарък към любим човек.

 

  • Състав: 50% дърво и 50% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.