Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Дървена папионка с кърпичка LT5
Дървена папионка с кърпичка LT51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дървена папионка с кърпичка LT5

1902280082

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дървена папионка с кърпичка LT5, интересен дизайн за предстоящите ваши празници. Идеята е много семпла, от гледна точна на комбинацията в орнаментите на папионката и придружаващата я кърпичка. Очевидно е, че текстурите почти съвпадат, защото се наблюдават кръгли елементи в двата предмета.

По тази причина ще изглеждате бляскави на всяко светско събитие, в което изберете да сложите точно тези аксесоари. Още повече, че червеният цвят на кърпичката е забележим от разстояние. Поставянето на дървената папионка върху ризата е лесно, без да притеснява врата ви. Комплектът е подходящ за стилен подарък към вашият любим мъж.

 

  • Състав: 50% дърво и 50% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.