Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Дървена папионка с кърпичка LT7
Дървена папионка с кърпичка LT71
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дървена папионка с кърпичка LT7

1902280083

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дървена папионка с кърпичка LT7, удобен и стилен комплект за празнични поводи и събития. Материята на кърпичката е изцяло от полиестер, мека при допир, с много фин десен. Текстурата е от розово-сиви фигури, симетрично разположени по целия плат. Папионката е изработена от пресована дървесина, умело инкрустирана във вътрешната си част.

Комбинацията с мъжки ризи и сака е изключително лесна, достатъчно е да знаете какво търсите. Това е най-търсеният аксесоар през последните два сезона, което е нормално, като се има предвид накъде отива модата. Двойката луксозни аксесоари са опаковани в стилна кутия, която може да послужи за подарък на любимия ви мъж при необходимост.

 

  • Състав: 50% дърво и 50% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно