Начало Продукти Количка Профил

Дървена папионка с кърпичка LT8
Дървена папионка с кърпичка LT81
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дървена папионка с кърпичка LT8

1902280077


Дървена папионка с кърпичка LT8, практичен модел за една цветна визия. Много добро съчетание между десена на червената кърпичка с украсата на папионката. На предно място излизат флоралните мотиви, наподобяващи индийския епос. Ако изберете именно тази комбинация, със сигурност ще привлечете погледите на обществото.

Кърпичката е изработена изцяло от полиестер, мека при допир, със ситно подредени бели цветчета, които отдалече приличат на снежинки. Комбинирането на папионката с светли или тъмни мъжки ризи е лесно, а кърпичката подхожда на всякакви сака. Комплектът се доставя в луксозна опаковка, която е подходяща за подарък.

 

  • Състав: 50% дърво и 50% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •