Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Дървена папионка с кърпичка LT9
Дървена папионка с кърпичка LT91
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дървена папионка с кърпичка LT9

1902280075

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дървена папионка с кърпичка LT9, за специални поводи и една перфектна визия. Много интересно оформена папионка с изобразени огледално изрисувани мотори. Разбира се това не означава, че само рокери и почитатели на моторните спортове, могат да си я купят. Червената кърпичка изработена от 100% полиестер, идеално подхожда  на горе написаното.

Комплектът дава възможност да се комбинира на практика със всякакъв цвят мъжки ризи и костюми, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Едно от големите предимства на такъв вид аксесоари е лесната поддръжка и съхранение. Много от нашите клиенти купуват подобни аксесоари за да ги използват за подарък на любим приятел.

 

  • Състав: 50% дърво и 50% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.