Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Мъжка дървена папионка LT11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка дървена папионка LT1

1902280074

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка дървена папионка LT1, хит на пазара през последния сезон. Този стилен аксесоар е подходящ за всякакви официални поводи и ще  добави нова визия  на всеки уважаващ себе си джентълмен. Ако се вгледате в изображенията ще видите музикални елементи, които подсказват на какъв тип събития бихте използвали този модел.

Към папионката ви предлагаме стилна кърпичка с кафява текстура, перфектна комбинация за вашата завършена визия. Всичко това ще ви опаковаме в подходяща кутия и при ваше желание може да ви послужи за подарък към любим човек. Комбинацията на дървената папионка и кърпичката към нея с мъжки ризи и светли сака е лесна, ако разгледате разбира се нашия сайт. Всичко зависи от вашият вкус и предпочитания.

 

  • Състав: 50% дърво и 50% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно