Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжка дървена папионка LT2
Мъжка дървена папионка LT21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка дървена папионка LT2

1902280073

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка дървена папионка LT2, много добро попадение за всички, които обичат фантастиката. Свеж дизайн, който въплъщава в себе си емблемата на супермен в комплект с луксозна кърпичка с цвят бордо. Добър вариант за комбинация е с светли мъжки ризи и тъмни сака, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Дървената папионка е много лека и удобно ще стои идеално на вашата закопчана яка.  Изработена е от пресована дървесина, устойчива на влага и температурни изменения. Кърпичката е изцяло от полиестерен плат, мека и гладка при допир. Комплекта е подходящ за стилен подарък, с който ще изненадате вашия любим човек.

 

  • Състав: 50% дърво и 50% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно