Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Мъжка дървена папионка LT3
Мъжка дървена папионка LT31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка дървена папионка LT3

1902280080

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка дървена папионка LT3, уникално красива с изчистен дизайн. Едно наше предложение от последната ни колекция аксесоари за специални поводи. Конкретно в този случай ви предоставяме една свежа идея, която елегантно ще се съчетае с мъжки ризи и сака , които може да разгледате в нашия онлайн магазин.

Мъжката папионка е изработена от дърво, а в допълнение към нея има луксозна полиестерна кърпичка, която може да поставите в горния джоб на сакото. Последната е в тъмносин цвят на малки бели точки. Всичко това може да ви опаковаме в луксозна кутия и ако решите ще го използвате за подарък на вашия приятел .

 

  • Състав: 50% дърво и 50% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно