Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Цикламена детска папионка на точки VK10
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Цикламена детска папионка на точки VK10

2104260115

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Цикламена детска папионка на точки VK10, ефектен и много различен модел от последната ни модна колекция. Много качествена изработка от изцяло полиестерен плат. Текстурата е уникална, особено що се касае до ситно разположените бели точки, симетрично разположени по целия фон.

Забелязва се отдалече заради лекия бляскав оттенък. Друго голямо предимство на този аксесоар е, че може да се сложи под яката, както на тъмни, така и на светли ризи. Точно тази папионка няма да излезе скоро от мода и поради тази причина ще ви е от полза във вашия празничен гардероб.

Ширина: 9см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.