Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Детска папионка цвят бордо VK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Детска папионка цвят бордо VK3

1909200064

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Детска папионка цвят бордо VK3, привлекателен модел от последната ни модна колекция. Изработена е от мека и приятна при допир полиестерна материя. Може да се слага на всеки специален повод и събитие върху риза, която е контрастна. Лесно се пере и глади и няма да излезе скоро от мода.

Такъв тип аксесоари на практика са вечни и би следвало да са в наличност във вашия гардероб. Освен това лесно се поставя под яката с помощта на тънка лента от същия цвят. Изборът на детска папионка е лесна задача, стига да разполагате с подходящите за целта дрехи. Ако нещо ви затруднява се обърнете за помощ.

Ширина: 9см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.