Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Детска папионка цвят кралско синьо VK5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Детска папионка цвят кралско синьо VK5

2104260105

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Детска папионка цвят кралско синьо VK5, прекрасен модел за една перфектна, празнична визия. Може да се слага на всеки тържествен повод или събитие, върху светла риза. Изработката е много качествена от здрав полиестерен плат. Лесно се пере и глади, без някаква специална подготовка.

При определена светлина, конкретно този аксесоар има бляскав оттенък, който ще се забележи от околните. Поставянето под яката на ризата става посредством черна лента, прикрепена здраво за основата на папионката. Надяваме се тя да ви допадне и да стане част от вашия празничен гардероб.

Ширина: 9см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.