Начало Продукти Количка Профил

Детска папионка цвят мента VK7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Детска папионка цвят мента VK7

2104260101


Детска папионка цвят мента VK7, добре изглеждащ модел, с който вашето дете ще изглежда перфектно на всяко празнично събитие. Мека и гладка при допир материя, изградена изцяло от полиестер. Лесно се глади и пере, макар че на практика не може да се изцапа.

Цветът е рядко използват за такъв тип аксесоари, което донякъде прави папионката уникална. Изработката е изключително качествена и здрава, а на определена светлина има лек бляскав оттенък. Без никакво усилие се поставя под яката на ризата, която обезателно трябва да е контрастна.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •