Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Детска папионка цвят тиква VK6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Детска папионка цвят тиква VK6

2104260108

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Детска папионка цвят тиква VK6, изключително атрактивен аксесоар за специални празници. Лесно се слага и маха, благодарение на широката лента от същия цвят. Платът е плътен и гладък, изработен изцяло от полиестер. Прави впечатление, че по външната част на детската папионка има по-тъмен оттенък, който всъщност е част от декорацията и.

Също така цветът на естествена светлина притежава лек отблясък, което се забелязва от околните и привлича тяхното внимание. Със сигурност този модел ще присъства трайно във вашия празничен гардероб и скоро няма да излезе от мода.

Ширина: 9см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.