Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Детска папионка цвят тюркоаз VK4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Детска папионка цвят тюркоаз VK4

2104260107

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Детска папионка цвят тюркоаз VK4, приятно изглеждащ аксесоар за вашият специален празник. Платът е изцяло от полиестер, гладък и мек при допир. Лесно се пере и глади, може да влезе в употреба при необходимост. Конкретно този цвят е рядко срещан, дори може да се каже уникален.

Има лъскав оттенък при луминисцентна светлина. Детската папионка се поставя лесно под яката на ризата, благодарение прикрепената за целта вързанка. Всъщност може да се напише, че това е “черешката на тортата“ във цялостната визия на детето.

Ширина: 9см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.