Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Детска розова папионка VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Детска розова папионка VK1

2104260103

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Детска розова папионка VK1,  изработена изцяло от полиестерен плат. Много красив аксесоар за всеки празник, на който детето ще вземе участие. Цветът е много актуален през последните няколко сезони, още повече че платът е приятен при допир. Лесно се поставя под яката на ризата, без да притеснява врата.

Подходяща е за малки деца и ученици, с която ще изглеждат неотразими сред връстниците си. На ярка светлина папионката има лъскав оттенък, което е допълнително предимство, когато избирате останалите дрехи.

Ширина: 9см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.