Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зелена детска папионка на фигурки VK9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зелена детска папионка на фигурки VK9

2104260111

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зелена детска папионка на фигурки VK9, страхотен модел за специални поводи. Изключително свеж дизайн, в основата на който присъстват множество триъгълници в различни цветови нюанси. На светлината дори има известен блясък, който ще привлече погледите на всички.

Изработката е много качествена, лесно се глади и пере, макар че едва ли ще се изцапа. Колкото до закопчаването под яката, то се постига с черна лента здраво закрепена за основата на детската папионка.

Ширина: 9см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.