Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Жълта папионка мат BI15
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълта папионка мат BI15

1806150059

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Жълта папионка мат BI15, ексцентрична и много актуална. Само истинските познавачи на модата знаят, че за да ви забележат сред тълпата, трябва да сте различни. Ето една свежа идея, която ви предлагаме за папионка. На лъскавият жълт плат от 100% полиестер е надграден втори слой, но с интересни геометрични елементи. Рядко срещана текстура, която лесно се комбинира с всякакъв цвят тъмни официални ризи.

Тях, както и саката може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Нека ви припомним,  че подобен вид аксесоари може да се използват за подаръци към любими хора. Можем да ви ги опаковаме в луксозна кутия. Правим всичко възможно за да изглеждате невероятно на вашите предстоящи празници. Доверете се на нашият опит и вкус, за да може да се поздравите с успех.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.