Начало Продукти Количка Профил

Коледна папионка EBI1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Коледна папионка EI1

1911280144

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноКоледна папионка EI1, изключително красив аксесоар за предстоящите празници. Много добър подход от гледна точка на дизайна и цветовете. Акцентира се основно на червеният цвят, който служи за основа и тъмнозеления цвят за фон. Материята е стандартна за този тип артикули изцяло от полиестер.

Лесно се поставя под яката на официални ризи, благодарение на тънка презрамка от същия плат. Изключително удобна, подходяща за всякакъв официален повод. При по-голямо въображение, може да я комбинирате дори с шарени тиранти и тъмен панталон. Папионката е подходяща за подарък, който може да приготвим в луксозна опаковка.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •