Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Комплект бяла папионка и кърпичка MG-6АА
Комплект бяла папионка и кърпичка MG-6АА
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект бяла папионка и кърпичка MG-6АА

2006190021

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Комплект бяла папионка и кърпичка MG-6АА, стилни аксесоари от плътен полиестерен плат. Десенът е релефен с много добре изразена повърхност. Рядко срещан цвят за такъв вид изделия, заради комбинацията с останалото облекло. Задължително официалната риза трябва да е тъмна, както и костюма, за да се получи така желания контрастен ефект. Към комплектът сме добавили бутонели, които ще стоят изискано в края на ръкавите.

Всичко това може да ви послужи като една свежа идея за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия. Бялата структурна материя символизира новаторският дух на мъжа, който има смелостта да си сложи тези аксесоари, защото ефекта ще е повече от впечатляващ. Само истинските познавачи на съвременната мода знаят как да постигнат това. А защо да не сте един от тях?

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно