Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Комплект папионка с кърпичка и бутонели MG-0CA
Комплект папионка с кърпичка и бутонели MG-0CA1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект папионка с кърпичка и бутонели MG-0CA

2006190032

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Комплект папионка с кърпичка и бутонели MG-0CA, прекрасни аксесоари за изисканите господа без значение от възраст и телосложение. Материята е изцяло от полиестер, стандартен материал за подобен тип принадлежности. Текстурата е тъмносиня, с умело бродирани фини нишки в цвят корал, които образуват изящни орнаменти. Смело може да кажем, че целият комплект е истинско произведение на изкуството, което няма да остане незабелязано на всеки тържествен повод на който вземете участие.

Препоръчителен вариант за комбиниране с тъмни     официални ризи и светли панталони, които може да си изберете от нашият онлайн магазин Виконте Русе. Изборът на сако оставяме на вас, защото в някои от случаите вие ще бъдете без него. Излишно е да подчертаваме че всичко това е подходящо за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия, влизаща в общата цена.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно