Папийонка с кърпичка и бутонели VK11
Папийонка с кърпичка и бутонели VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папийонка с кърпичка и бутонели VK1

1902210026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноПапийонка с кърпичка и бутонели VK1, много красиви аксесоари подходящи за една празнична атмосфера. Изключително свежа комбинация, която е подходяща за подарък на любим мъж или приятел. Ако трябва да сме по-точни в описанието, това е комбинация от много качествен полиестерен плат пепит в светъл, ментов цвят.

Лесно се съчетава с тъмни мъжки ризи и костюми, които може да намерите в нашия онлайн магазин. Материята е приятна при допир, лесно се пере и поддържа. Комплектът може да ви опаковаме в луксозна кутия и да ви го доставим на точния адрес. Заложете на този комплект за да сте сияйни на всеки празник

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.