Начало Продукти Количка Профил

Папийонка с кърпичка и бутонели VK101
Папийонка с кърпичка и бутонели VK10
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папийонка с кърпичка и бутонели VK10

1902210030

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноПапийонка с кърпичка и бутонели VK10, класическо изпълнение за една съвършена стройна визия. Отлично качество на изработка и перфектна текстура. На яркият червен фон са пришити лъскави флорални мотиви от същия цвят. Комплектът аксесоари лесно би се комбинирал както със светли, така и с тъмни мъжки ризи и костюми, които се намират в нашия онлайн магазин и чакат да бъдат разгледани.

Материята е изцяло полиестер, мека е при допир с фина текстура. С други думи казано, това е истинско бижу, което ще краси вашата стройна фигура, ще подчертае отделните елементи от тялото ви, с което ще привлечете погледите на нежния пол. Излишно е да пишем, че комплектът е подходящ за подарък, който ще ви опаковаме в подходяща опаковка.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •