Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Папийонка с кърпичка и бутонели VK21
Папийонка с кърпичка и бутонели VK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папийонка с кърпичка и бутонели VK2

1902210027

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папийонка с кърпичка и бутонели VK2, много изящен аксесоар от последната ни модна колекция. Ако се вгледате по-внимателно в текстурата на плата ще забележите, че това всъщност е цвят пепел от рози на тъмно лилави точки. Трудна изработка за такъв комплект аксесоари. Надяваме се да ви допадне този 100% полиестерен плат, който е мек при допир с много нежна повърхност.

Лесно се комбинира със светли мъжки ризи и тъмни сака, на които ще се откроява лилавия цвят на кърпичката. Всичко това може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе и ако решите може да го използвате за подарък на ваш приятел или роднина. Може да ви го опаковаме в луксозна кутия ако желаете. Заложете на новото, за да сте актуални на всеки празник.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно