Начало Продукти Количка Профил

Папийонка с кърпичка и бутонели VK31
Папийонка с кърпичка и бутонели VK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папийонка с кърпичка и бутонели VK3

1902210031

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноПапийонка с кърпичка и бутонели VK3, уникално изчистен дизайн с атрактивна текстура на флорални мотиви. Комплекта е изработен от фин полиестерен плат, който лесно се почиства и пере. Той идеално би подхождал на бели мъжки ризи и светли костюми, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Подходящ е за носене само на специални поводи и събития, с което ще привлечете вниманието на присъстващите. Бъдете криативни в изборът си на аксесоари, защото те придават завършен вид на визията ви. Това е достатъчен повод да направите изискан подарък към любимият ви мъж или приятел. Опаковането и доставката оставете на нас.

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •