Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Папийонка с кърпичка и бутонели VK4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папийонка с кърпичка и бутонели VK4

1902210025

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папийонка с кърпичка и бутонели VK4, комплект аксесоари за една изискана визия. Десенът представлява тъмносин фон на бели квадрати. Материята е мека и фина, лесно се поддържа и не се мачка. Подходящ за носене само за специални поводи.  Съчетаването с мъжки ризи и сака е изключително лесна, стига да знаете какво търсите.

Тях и още много други модели може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Това е най-търсеният комплект през последния сезон. Заложете на сигурното за да изглеждате перфектно на всяко светско събитие. Комплектът е подходящ за подарък, ето още една идея, която се надяваме да ви хареса. Опаковането и доставката го оставете на нас.

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно